1081 Koekelberg | Aaxe Dienstencheques 02/770.70.68

+ 32 (0) 2 770 70 68

dienstencheques@aaxe.be

1081 Koekelberg

Bent u op zoek naar een huishoudhulp voor 1081 Koekelberg ? Aaxe Dienstencheques beschikt ongetwijfeld over de parel die u zoekt.

Neem voortaan contact op met ons Kantoor Etterbeek of ons Kantoor Basiliek. U kunt zich hier ook registreren.

 

Relax, AAXE zorgt voor alles...

Uw werkdag zit erop. Maar er wacht nog een reeks taken voor u van uw welverdiende rust kunt genieten: hetonderhoud van uw woning en huishoudelijke taken. U bent wel écht doodmoe en wilt maar één ding: van een beetje ontspanning genieten. En u hebt natuurlijk helemaal gelijk! Gun uzelf de broodnodige rust en delegeer de onderhoudstaken in huis aan Aaxe en zijn huishoudhulp.

Aaxe specialiseert zich in huishoudhulp met dienstencheques voor alle privépersonen in het Brusselse Gewest. Het is dé oplossing om u het leven aangenaam te maken. Onze huishoudhump komt bij u aan huis en voert – piekfijn! – alle taken uit die horen bij het onderhoud en de dagelijkse beslommeringen in een woning.Schoonmaken, ramen lappen, strijken, maaltijden bereiden en zelfs kleine naaiklusjes uitvoeren: dat is de hulp die wij aanbieden. En dan kunt u gewoon relaxen en uitblazen. Kan het eenvoudiger?

 

Flexibiliteit en kwaliteitswerk zijn ons motto!

Aaxe heeft vijf vestigingen in Brussel: Sint-Pieters-Woluwe, Molenbeek, Ukkel, Etterbeek en Montgomery. Er is er dus altijd eentje in uw buurt voor het comfort dat u zoekt. Onze gastvrouwen zijn heel flexibel: ze sturen u huishoudhulp wanneer u het wilt en het u uitkomt. U bepaalt hun uurrooster.

Aarzel dus niet langer: doe een beroep op Aaxe. Wij doen alle huishoudklussen in uw plaats.

 

  

Volgens de wetgeving die momenteel voor de drie Gewesten van kracht is, mag uw huishoudhulp de volgende taken uitvoeren.

  1. Het huis poetsen
  2. De ramen wassen
  3. Wassen en strijken
  4. Te strijken wasgoed verstellen
  5. Koken
  6. Huishouden winkelen.

 

De huishoudhulp helpt bij kleine boodschappen om in uw dagelijkse behoeften te voldoen (bijvoorbeeld: post, bakker, apotheek).

 

Worden niet als dagelijkse behoeften beschouwd: aankoop van meubels, huishoudapparaten of audiovisuele apparatuur, de aankoop van warme maaltijden, de periodieke distributie van kranten en tijdschriften enz..

 

Alle andere activiteiten in uw huis kunnen niet met dienstencheques vergoed worden. Het is verboden om dienstencheques te gebruiken voor de volgende activiteiten: reparatie- en renovatiewerken, behangen en schilderen, onderhoud van de tuin, babysitten, ouderen of zieken verzorgen enz..