fbpx
cropped image of woman holding spray bottle near washing sponges isolated on blue

Huishoudhulp

U kunt de huishoudhulp ook vragen om de vuilnisemmers in de verschillende kamers leeg te maken. Het is handig als u en uw gezin het afval vooraf al sorteerden, zodat zij papier, verpakkingen en ander afval meteen in de juiste vuilniszakken kan steken.

Uw huishoudhulp van AAXE kan u ook helpen met de bereiding van kleine maaltijden. Zo kan het handig zijn dat uw huishoudhulp u helpt in de keuken of uw maaltijd klaarmaakt. Ook hier gaat het om een aanvulling op het huishoudelijk schoonmaakwerk dat zij in uw privéwoning verricht. Ze mag dus niet worden ingezet voor de bereiding van grote feesten of buffetten voor vrienden of familie, maar wel voor de bereiding van dagelijkse maaltijden voor de bewoners van het huis.

Uw huishoudhulp kan ook de stoep vegen of schrobben, net als uw terras of balkon.
Zo geniet u optimaal van de vele huishoudelijke taken die uw ervaren huishoudhulp voor u kan uitvoeren.

Volgens de wetgeving die momenteel van kracht is voor de drie gewesten mag uw huishoudhulp de volgende activiteiten uitvoeren:

  • De schoonmaak van uw woning of tweede huis
  • De ramen wassen
  • Wassen en strijken
  • Verstelwerk aan wasgoed dat gestreken moet worden
  • Maaltijden bereiden
  • Boodschappen doen

Hier gaat het om kleine boodschappen die voorzien in de dagelijkse noden van de gebruiker (bijvoorbeeld: post, brood, apotheek).

Worden niet beschouwd als dagelijkse noden: de aankoop van meubels, huishoudtoestellen, audiovisuele apparatuur, de aankoop van warme maaltijden, de bedeling van kranten en magazines enz.

Andere activiteiten in uw woning kunnen niet worden betaald met dienstencheques. Het is verboden dienstencheques te gebruiken voor de volgende activiteiten: reparaties, zware werken, verbouwingen, behangen en verven, tuinonderhoud, de opvang van kinderen, de verzorging van bejaarden of zieken enz.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Om haar klanten beter van dienst te kunnen zijn, beschikt Aaxe Dienstencheques over vijf kantoren en vijf strijkcentrales in heel Brussel. 

Vous êtes à la recherche d'une aide-ménagère dans la région de Bruxelles ?