Waarom een beroep doen op één van onze schoonmakers in Drogenbos?

Om uw leven comfortabeler te maken! Schoonmaken vergt vaak een zekere organisatie, u moet na uw werkdag of tijdens uw vakantie tijd inplannen om het huishouden te doen. U verliest kostbare tijd die u met uw gezin, vrienden of gewoon met leukere dingen zou kunnen doorbrengen. Bovendien zijn het vermoeiende en saaie taken waar u waarschijnlijk te veel tijd aan kwijt bent omdat u de schoonmaaktechnieken niet optimaal beheerst.

Onze betrouwbare huishoudsters kunnen langskomen wanneer u maar wilt, of u nu thuis bent of niet, om elke kamer of bepaalde kamers volledig schoon te maken, afhankelijk van de frequentie van hun tussenkomst. De badkamer en de keuken zijn kamers die regelmatig moeten worden schoongemaakt. Als u huisdieren heeft, moet u een intensieve schoonmaak van de woonkamers plannen.

Onze schoonmaaksters wassen ook uw ramen (met behulp van een trapladder met maximaal 3 treden) maar doen ook uw was. Als u haar instructies geeft, kan ze ook wat groenten schillen om u te helpen bij het bereiden van uw maaltijden. Veel taken kunnen door onze teams worden uitgevoerd.

Hoeveel kost het dienstenchequesysteem?

Elke cheque kost €9. U heeft recht op een belastingvermindering die varieert naargelang uw regio.

In Brussel krijgt u voor 163 dienstencheques een belastingteruggave van 1,35 euro per cheque. Dit betekent dat de dienstencheque u € 7,65 kost in plaats van € 9.

In Vlaanderen krijgt u voor 170 dienstencheques een belastingteruggave van € 1,80 per cheque. Dit betekent dat de dienstencheque u € 7,20 kost in plaats van € 9.

In Wallonië krijgt u voor 150 dienstencheques een belastingteruggave van € 0,90 per cheque. Dit betekent dat de dienstencheque u € 8,10 kost in plaats van € 9.

Wat zijn de voordelen van dit systeem?

Dienstencheques zijn gemakkelijk te gebruiken en vermijden contante transacties. Eén werkuur komt overeen met één papieren of elektronische dienstencheque. Sodexo controleert de gecodeerde diensten om fraude tegen te gaan. Zo kunt u op een volledig veilige manier een beroep doen op een erkend bureau zoals Aaxe om uw huishoudelijk werk te laten doen. Onze medewerkers komen voor minimum 3 uur naar Drogenbos, maar als u op vakantie bent of onze diensten niet nodig heeft, is er geen verplichting.

Aaxe Titres-Services verbindt zich ertoe om een ​​huishoudhulp te vinden die 100% bij u past. Aarzel dan niet om ons te contacteren via ons formulier!