Dienstencheques in Vilvoorde

Maak uw leven gemakkelijker met dienstencheques en onze diensten voor thuishulp. Uw Aaxe Dienstencheques-agentschap staat tot uw beschikking om u te helpen bij het vinden van een huishoudhulp in Vilvoorde.

Door u de diensten van een huishoudhulp of huishoudster aan huis aan te bieden, stelt Aaxe Dienstencheques u in staat uw huishoudelijke taken legaal toe te vertrouwen aan een betrouwbaar en gekwalificeerd persoon dankzij dienstencheques. U kunt ook uw wasgoed achterlaten in een van onze vijf strijkcentrales.

Waarom kiezen voor dienstencheques?

Dankzij het systeem van dienstencheques kunt u profiteren van de diensten van onze huishoudsters of hulpen in de huishouding zonder dat het u geld kost. De prijs van een dienstencheque bedraagt 9 euro per uur dienstverlening en is fiscaal aftrekbaar. Na belastingvermindering kost het u dus slechts €7,20 in het Vlaamse Gewest, met een maximum van 174 aftrekbare dienstencheques.

Onze huishoudsters verplaatsen zich in de hele gemeente Vilvoorde voor minimaal 3 uur dienstverlening aan huis.

Ons serviceaanbod

Bij Aaxe Dienstenchèques zijn onze huishoudhulpen beschikbaar om de volgende taken uit te voeren:

– Volledige reiniging van uw woning door een vooraf door ons opgeleide huishoudhulp

– Wassen van uw ramen

– Wassen en strijken van uw kleren thuis als u ze niet naar onze strijkcentra kunt brengen

– Eenvoudige maaltijden thuis bereiden en boodschappen doen in de buurt

– Kleine naaiklussen

De prioriteit van onze Aaxe Dienstencheques bureaus is om u een gepersonaliseerde dienst aan te bieden, aangepast aan uw behoeften. Al onze huishoudhulpen worden vooraf opgeleid en voortdurend gecontroleerd om u bekwaamheid, efficiëntie, stiptheid en betrouwbaarheid te bieden.

Laat Aaxe Dienstencheques u het leven gemakkelijk en aangenaam maken!