Dienstencheques in Jette

 

Ben je overweldigd? Hulp nodig bij het onderhouden van uw woning? Aaxe Dienstencheques is uw erkend dienstenchequebedrijf dat u de kwaliteitsdiensten aanbiedt van een schoonmaakster of een huishoudhulp in de gemeente Jette.

Aaxe Dienstencheques biedt u de diensten van een vertrouwde en gediplomeerde huishoudster of thuishulp die voor de schoonmaak van uw huis, het strijken van uw wasgoed, het bereiden van maaltijden en voor ander klein huishoudelijk werk zorgt.

 

De voordelen van dienstencheques

Met dienstencheques kunnen personen zoals u genieten van de diensten van onze schoonmaaksters of thuishulpen zonder al te veel geld uit te geven. Een dienstencheque kost je slechts € 9 voor een uur werk en is fiscaal aftrekbaar. Zo kost het u na belastingvermindering slechts € 7,65 in het Brussels Gewest, met een maximum van 163 aftrekbare dienstencheques.

Onze huishoudsters begeven zich overal op het grondgebied van de gemeente Jette voor minimaal 3 uur thuisdiensten.

 

Ons serviceaanbod

Met Aaxe Dienstencheques kunt u genieten van de kwaliteitsdiensten van een gekwalificeerde en efficiënte huishoudster om de volgende werkzaamheden uit te voeren:

– Diepe reiniging van uw huis

– Ramen wassen

– Thuis wassen en strijken van uw wasgoed als u het niet bij onze strijkcentra kunt afgeven

– Het bereiden van eenvoudige maaltijden bij u thuis en lokale boodschappen doen

– Kleine occasionele naaiklussen

Door een beroep te doen op Aaxe Dienstencheques voor uw huishoudelijke klussen in Jette, kiest u voor competentie, efficiëntie, stiptheid en betrouwbaarheid.

Aaxe Dienstencheques is de garantie voor een schoon en aangenaam huis om te vertoeven en dus de zekerheid om met een gerust hart van uw vrije tijd te genieten. Vertrouwen en kwaliteit verzekerd.

Op zoek naar een huishoudhulp in de regio Brussel?