fbpx

Op zoek naar een huishoudhulp in de regio Brussel?

Onze diensten

Sommige dingen doet u beslist veel liever zelf ...
andere kunt u gerust aan ons overlaten!

Aaxe dienstencheques biedt de persoonlijke verzorging assistenten (M / V) wettelijk, Een uur van het werk is gelijk aan een dienst ter waarde € 9. Deze na belasting aftrek of belastingkrediet, afhankelijk van de regio van uw huis, u keert terug naar 7,65 € / uur voor de regio Brussel, 8,10 € / uur voor het Waals Gewest en 6,30 € / uur voor de Vlaamse regio.

Om haar klanten beter van dienst te kunnen zijn, beschikt Aaxe Dienstencheques over vijf kantoren en vijf strijkcentrales in heel Brussel. Als u contact opneemt met een van onze kantoren stellen wij u de diensten voor van onze huishoudhulpen voor thuiswerk of van onze huishoudhulpen voor strijkwerk. Onze klantenverantwoordelijken zullen uw aanvraag behandelen en de planning van onze werksters of van hun vervangsters zo goed mogelijk beheren, zodat we u constante en kwalitatieve prestaties kunnen bieden.

Alle prestaties worden uitgevoerd volgens het principe van de dienstencheques. U koopt papieren of elektronische dienstencheques bij Sodexo ter waarde van 9 euro per uur. Na fiscale aftrek of belastingkrediet komen ze, afhankelijk van het Gewest waar u woont, op € 7,65/uur voor het Brussels Gewest, € 8,10/uur voor het Waals Gewest en € 6,30/uur voor het Vlaams Gewest. U moet geen extra kosten betalen.

Onze huishoudhulpen staan niet alleen in voor de schoonmaak van uw huis of uw tweede verblijf, maar kunnen ook koken, boodschappen doen, uw linnengoed wassen met uw wasmachine of in de wasserette, de strijk doen bij u thuis of in een van onze strijkcentrales, kleine verstellingen doen, afwassen of de ramen wassen.

Aaxe Dienstencheques kan een beroep doen op meer dan 2.500 geschoolde en gemotiveerde huishoudhulpen om aan uw behoeften te voldoen.

Enkele klanten getuigen

Werkgebieden