fbpx

Op zoek naar een huishoudhulp in de regio Brussel?

Onze diensten

Sommige dingen doet u beslist veel liever zelf ...
andere kunt u gerust aan ons overlaten!

De diensten van Aaxe worden geleverd volgens het principe van dienstencheques. U koopt papieren of elektronische servicevouchers van Sodexo ter waarde van 9 euro per uur. Hiervan worden er nog belastingen of heffingskortingen afgetrokken, hoeveel dit is, is afhankelijk van de regio van uw woonplaats. Na deze fiscale aftrek of belastingskrediet, komt dit neer op € 7,65 / uur voor het Brussels Gewest, € 8,10 / uur voor het Waalse Gewest en € 6,30 / uur voor het Vlaamse gewest. Er worden geen extra kosten aan u gevraagd.

Onze huishoudhulpen kunnen naast het schoonmaken van uw woning of uw tweede woning, ook koken, uw boodschappen kopen, uw was doen binnenshuis of in de wasserette, uw strijk doen bij u thuis of in een van onze strijkcentrales, kleine verstellingen aan kledij doen, afwassen en de ramen lappen.

Aaxe Dienstencheques kan een beroep doen op meer dan 2.500 geschoolde en gemotiveerde huishoudhulpen om aan uw behoeften te voldoen. Om haar klanten beter van dienst te kunnen zijn, beschikt Aaxe Dienstencheques over vijf kantoren en vijf strijkcentrales in heel Brussel. Als u contact opneemt met een van onze kantoren stellen wij u de diensten voor van onze huishoudhulpen voor thuiswerk of van onze huishoudhulpen voor strijkwerk. Onze klant verantwoordelijke zal uw aanvraag behandelen en de planning van onze werksters of van hun vervangsters zo goed mogelijk beheren, zodat we u constante en kwalitatieve prestaties kunnen bieden.

Enkele klanten getuigen

Werkgebieden