fbpx

Beste werknemers, Beste klanten,

Op 2 november 2020 gaan onze activiteiten door.

Werknemers

Onze poetshulpen hervatten het werk en respecteren de opgelegde strikte regels voor Covid-19.
Heel wat poetshulpen hadden het werk reeds hervat, tot grote tevredenheid van onze klanten.

>>>Al deze regels zijn in details terug te vinden op onze site (Instructies).

Wij danken onze klanten voor hun vertrouwen en gastvrijheid.

Strijkwerk

Onze strijkateliers blijven open vanaf 2 november 2020. De Covid-19 zullen et moeten gerespecteerd worden (afstand, gels…).

Wij verheugen ons erop om onze klanten en werknemers te verwelkomen.

Wij vragen aan iedereen voorzichtigheid opdat we allemaal gezond mogen blijven !

De gezondheid is een prioriteit en ons bedrijf moet solidair zijn.
Wij danken u voor uw begrip.

Het Aaxe Dienstencheques-team

Slide is in our blood Keeping it clean Waarom kiezen voor Aaxe?

Op zoek naar een huishoudhulp in de regio Brussel?

Sommige dingen doet u beslist veel liever zelf ...
andere kunt u gerust aan ons overlaten!

Aaxe dienstencheques biedt de persoonlijke verzorging assistenten (M / V) wettelijk, Een uur van het werk is gelijk aan een dienst ter waarde € 9. Deze na belasting aftrek of belastingkrediet, afhankelijk van de regio van uw huis, u keert terug naar 7,65 € / uur voor de regio Brussel, 8,10 € / uur voor het Waals Gewest en 6,30 € / uur voor de Vlaamse regio. Om haar klanten beter van dienst te kunnen zijn, beschikt Aaxe Dienstencheques over vijf kantoren en vijf strijkcentrales in heel Brussel. Als u contact opneemt met een van onze kantoren stellen wij u de diensten voor van onze huishoudhulpen voor thuiswerk of van onze huishoudhulpen voor strijkwerk. Onze klantenverantwoordelijken zullen uw aanvraag behandelen en de planning van onze werksters of van hun vervangsters zo goed mogelijk beheren, zodat we u constante en kwalitatieve prestaties kunnen bieden.

Om haar klanten beter van dienst te kunnen zijn, beschikt Aaxe Dienstencheques over vijf kantoren en vijf strijkcentrales in heel Brussel. Als u contact opneemt met een van onze kantoren stellen wij u de diensten voor van onze huishoudhulpen voor thuiswerk of van onze huishoudhulpen voor strijkwerk. Onze klant verantwoordelijke zal uw aanvraag behandelen en de planning van onze werksters of van hun vervangsters zo goed mogelijk beheren, zodat we u constante en kwalitatieve prestaties kunnen bieden.

Schoonmaak

Uw dienstenchequesbureau in Brussel

De diensten van Aaxe worden geleverd volgens het principe van dienstencheques. U koopt papieren of elektronische servicevouchers van Sodexo ter waarde van 9 euro per uur. Hiervan worden er nog belastingen of heffingskortingen afgetrokken, hoeveel dit is, is afhankelijk van de regio van uw woonplaats. Na deze fiscale aftrek of belastingskrediet, komt dit neer op € 7,65 / uur voor het Brussels Gewest, € 8,10 / uur voor het Waalse Gewest en € 6,30 / uur voor het Vlaamse gewest. Er worden geen extra kosten aan u gevraagd.

Onze huishoudhulpen kunnen naast het schoonmaken van uw woning of uw tweede woning, ook koken, uw boodschappen kopen, uw was doen binnenshuis of in de wasserette, uw strijk doen bij u thuis of in een van onze strijkcentraleskleine verstellingen aan kledij doen, afwassen en de ramen wassen.

Aaxe Dienstencheques kan een beroep doen op meer dan 2.500 geschoolde en gemotiveerde huishoudhulpen om aan uw behoeften te voldoen.

Enkele klanten getuigen

Werkgebieden