Huishoudelijke hulpen in Sint-Agatha-Berchem

Ons dienstenchequebureau biedt u een breed scala aan diensten, geleverd door bekwame en continu opgeleide huishoudhulpen. Zij kunnen alle taken op zich nemen die u vervelend of ingewikkeld vindt. Onze medewerkers zorgen voor de dagelijkse taken in uw huis, flat of tweede verblijf in Sint-Agatha-Berchem.

Waarom kiezen voor Aaxe Dienstencheques?

Al onze medewerkers hebben ervaring als schoonmaakster en wij kunnen referenties geven van hun vorige functies. Ook organiseren wij regelmatig trainingen over schoonmaakproducten en -technieken en over de juiste werkhouding. Onze huishoudhulpen zijn gedekt door een verzekering voor eventuele schade, veroorzaakt door onhandigheid of een combinatie van omstandigheden, maar die ook de verplaatsing dekt.

Ons team zet zich in om de huishoudelijke hulp te vinden die het best bij uw behoeften en levensstijl past. Er wordt ook rekening gehouden met het gemak van verplaatsing bij het toewijzen van een medewerker, en in de mate van het mogelijke zal het steeds dezelfde persoon zijn, zodat ze vertrouwd zijn met uw huis. In geval van een verhindering of vakantie bieden wij u desgewenst een vervanging aan.

Zeg vaarwel tegen huishoudelijk werk

Onze huishoudsters kunnen niet alleen vloeren, meubels, keukengerei en andere oppervlakken schoonmaken, maar ook andere taken op zich nemen. Zoals boodschappen opbergen, machines laten draaien, uw kleren strijken, de stoep poetsen, kleine maaltijden bereiden, uw kleren herstellen… Het systeem van de dienstencheques is voordelig, want het is fiscaal aftrekbaar, dus denk eraan om tijd vrij te maken voor u en uw gezin!

Vraag een huishoudelijke hulp aan via ons formulier