Dienstencheques in Sint-Lambrechts-Woluwe

 
 

Maak uw leven gemakkelijker met dienstencheques. Woont u in Sint-Lambrechts-Woluwe en bent u op zoek naar een schoonmaker of een huishoudster? Ons gecertificeerd bedrijf Aaxe Dienstencheques is uw vertrouwde partner voor kwaliteitsservice.

Aaxe Dienstencheques garandeert u de diensten van een schoonmaakster of een gediplomeerde huishoudster aan huis. Deze zorgt voor de schoonmaak van uw huis, het strijken van uw linnengoed, het bereiden van maaltijden en ander klein kwaliteitsvol huishoudelijk werk.

 

Dienstencheques, hoe werken ze?

Dankzij het dienstenchequesysteem profiteert u van de diensten van onze schoonmaaksters of thuishulpen zonder te veel geld uit te geven. De prijs van een dienstencheque is € 9 voor een uur werk en is fiscaal aftrekbaar. Zo kost het u na belastingvermindering slechts € 7,65 in het Brussels Gewest, met een maximum van 163 aftrekbare dienstencheques.

Onze huishoudsters begeven zich overal op het grondgebied van de gemeente Sint-Lambrechts-Woluwe voor minimaal 3 uur huishoudelijke hulp.

 

Aaxe Dienstencheques biedt u de diensten van een huishoudster aan om de volgende werkzaamheden uit te voeren:

– De volledige schoonmaak van uw woning door een eerder door ons opgeleide huishoudster

– Ramen wassen

– Thuis wassen en strijken van uw wasgoed als u het niet bij onze strijkcentra kunt afgeven

– Het bereiden van eenvoudige maaltijden bij u thuis en lokale boodschappen

– Kleine naaiklussen

Door gebruik te maken van Aaxe Dienstencheques voor uw huishoudelijke hulpvragen in Sint-Lambrechts-Woluwe, bent u verzekerd van professionele service door kwaliteitsvol, betrouwbaar personeel onder toezicht van onze agentschapsmanagers.

Aaxe Dienstencheques is het plezier van een schoon en prettig huis om in te wonen en dus met een gerust hart van het leven te genieten.

Op zoek naar een huishoudhulp in de regio Brussel?