Dienstencheques in Elsene

Wilt u zich alleen aan het essentiële wijden? Woont u in Elsene en bent u op zoek naar een poets- of huishoudhulp? Ons kantoor Aaxe Dienstencheques, actief in heel Elsene, staat klaar om aan uw verwachtingen te voldoen.

Met Aaxe Dienstencheques heeft u de zekerheid om in alle vertrouwen van de diensten van een poets- of huishoudhulp te genieten. Deze zal zich onder andere ontfermen over de schoonmaak van uw woning, over het strijken van uw was of over andere kleine huishoudelijke taken.

De dienstencheques in een paar woorden

De dienstencheques zorgen ervoor dat u kan genieten van de diensten van een poets- of huishoudhulp zonder zich te ruïneren. De prijs van een dienstencheque bedraagt 9€ per gewerkt uur en is fiscaal aftrekbaar. Na verlaging van de belastingen zal u dit 7,65€ kosten in de Brusselse regio, met een maximum aan 156 aftrekbare dienstencheques.

Onze huishoudhulpen verplaatsen zich overal op het grondgebied van Elsene voor een werktijd van minimum 3u.

Onze kantoren van Aaxe Diesntencheques zijn actief in verschillende Brusselse gemeenten, waaronder Elsene, en bieden u de diensten van een door ons opgeleide en omkaderde huishoudhulp om volgende taken uit te voeren:

  • De grondige reiniging van uw woning door een door ons opgeleide huishoudhulp
  • Het kuisen van de ramen
  • Het wassen en strijken van uw was bij u thuis indien u ze niet kan deponeren in onze strijkcentrales
  • Het bereiden van eenvoudige maaltijden bij u thuis en boodschappen doen in de buurt
  • Het kleine naaiwerk

Bij Aaxe Dienstencheques is de klantentevredenheid een prioriteit en garandeert u daarom bekwame, efficiënte, betrouwbare en punctuele huishoudhulpen in Elsene.

Aaxe Dienstencheques, dat zijn 5 kantoren die verschillende gemeenten bestrijken in de Brusselse, Vlaamse en Waalse regio en die u een kwalitatieve dienstverlening garanderen.

Op zoek naar een huishoudhulp in de regio Brussel?