Professionele huishoudsters in Sint-Gillis

Onze dienstenchequebureaus bieden u bekwame, opgeleide huishoudsters om de klusjes te doen die u graag achterwege laat. Zij kunnen elke taak aan die u saai of ingewikkeld vindt. De dagelijkse werkzaamheden worden uitgevoerd door onze medewerkers in uw huis, appartement of tweede verblijf in Sint-Gillis, in het Brussels Gewest.

Waarom uw dienstencheques bij Aaxe gebruiken?

Al onze medewerkers hebben ervaring als huishoudster en wij kunnen referenties geven van hun eerdere werk. We geven ook regelmatig training over schoonmaakproducten en -technieken en een goede werkhouding. Onze huishoudhulpen zijn verzekerd voor eventuele schade door onhandigheid of andere omstandigheden, maar ook tijdens hun verplaatsing.

Ons team doet er alles aan om de huishoudster te vinden die het beste bij uw behoeften en levensstijl past. Bij het toewijzen van een medewerker houden we ook rekening met het verplaatsingsgemak en proberen we zo lang mogelijk dezelfde persoon te sturen zodat ze vertrouwd zijn met uw woning. In geval van onbeschikbaarheid of vakantie bieden wij u desgewenst alternatieven aan.

Bevrijd uzelf van huishoudelijke taken

Onze huishoudsters kunnen niet alleen vloeren, meubels, keukengerei en andere oppervlakken schoonmaken, maar voeren ook andere taken uit. Zoals de boodschappen sorteren, de wasmachine laten draaien, uw kleren strijken, de stoep poetsen, kleine maaltijden bereiden, gaten in kleding herstellen… Het systeem van dienstencheques is een fiscaal voordeel, dus denk er eens over na! U kunt eindelijk tijd nemen voor uzelf en uw gezin.

Gebruik ons ​​formulier om onze diensten aan te vragen