Bekwame huishoudsters in Vorst

Als u op zoek bent naar een bekwame huishoudhulp, kunnen onze dienstenchequekantoren in het Brussels Gewest u helpen. Al onze medewerkers worden voortdurend opgeleid, zodat ze de huishoudelijke taken met gemak aankunnen. Alle taken die u saai of ingewikkeld vindt, worden door onze medewerkers rechtstreeks bij u thuis in Vorst in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest uitgevoerd.

Waarom kiezen voor Aaxe om uw dienstencheques te gebruiken?

Onze huishoudsters worden op aanbeveling aangenomen en we houden rekening met hun eerdere ervaring. Als ze minder ervaren zijn, zal Aaxe hen bijscholen op het gebied van reinigingstechnieken, de juiste houding en de te gebruiken producten. Onze verzekering dekt alle schade die per ongeluk aan uw eigendommen of aan onze poetsvrouwen kan worden toegebracht tijdens hun werkzaamheden en verplaatsingen.

Bij Aaxe wijst de administratieve dienst u op basis van hun ervaring de huishoudster toe die het best bij uw woning en levensstijl past. Of u nu een groot gezin bent, een alleenstaande oudere of een jong koppel, wij vinden een gemotiveerde medewerker om uw huishoudelijke taken uit te voeren! We houden ook rekening met de verplaatsing die ze naar uw huis moet maken en proberen die zo gemakkelijk mogelijk te maken. Als uw gebruikelijke huishoudelijke hulp niet beschikbaar is, sturen wij een vervanger die het beste bij haar manier van werken past en die gemakkelijk aan uw huis kan wennen, zelfs als het de eerste keer is.

Laat uw huishoudelijke taken over aan professionals

Onze huishoudsters kunnen niet alleen vloeren, meubels, keukengerei en andere oppervlakken schoonmaken, maar voeren ook andere taken uit. Onder hen de boodschappen sorteren, de wasmachine vullen, het textiel strijken, de stoep poetsen, kleine maaltijden bereiden, kleding met gaten herstellen… Het systeem van dienstencheques werkt met fiscale voordelen, dus denk er eens over na! U kunt eindelijk wat tijd nemen voor uzelf en uw gezin.

Gebruik ons formulier om meer te weten te komen over onze diensten