Ontdek ons ​​dienstenchequekantoor in Diegem

Om haar klanten beter van dienst te kunnen zijn, beschikt Aaxe Dienstencheques over vijf kantoren en vijf strijkcentrales in heel Brussel. Als u contact opneemt met een van onze kantoren stellen wij u de diensten voor van onze huishoudhulpen voor thuiswerk of van onze huishoudhulpen voor strijkwerk.

Onze klantenverantwoordelijken zullen uw aanvraag behandelen en de planning van onze werksters of van hun vervangsters zo goed mogelijk beheren, zodat we u constante en kwalitatieve prestaties kunnen bieden.

 
Diegem Bureau

Kantoor:

Van maandag tot vrijdag
8:00 uur tot 16:00 uur

De tijd dat u na het werk weer naar huis keerde om dan nog eens te moeten beginnen aan de was en de strijk, het huis te poetsen en op te ruimen, én eten op tafel te krijgen ligt nu eindelijk achter u. Dankzij Aaxe en de diensten met dienstencheques die wij aanbieden, kunt u heerlijk van uw vrije tijd genieten, zonder te moeten piekeren over het huishouden!

Aaxe is actief in heel Brussel en omgeving, om u te helpen het huishouden op rolletjes te laten lopen. Eén telefoontje en onze huishoudhulpen snellen u tegemoet om uw huis te doen blinken of uw favoriete gerechten op tafel te toveren. En vergeet zeker onze strijkcentrales niet, waar u uw was binnen de 24 uur perfect gestreken kunt afhalen!

Wat wilt u nog meer? Laat u in de watten leggen en profiteer van onze vakkennis!