fbpx

Aaxe is een firma gespecialiseerd in dienstencheques die particulieren uit het hele Brusselse Gewest te hulp schiet. Wij zijn de geknipte oplossing voor wie zijn tijd nuttiger wil besteden! Hoe? Door huishoudhulpen aan te bieden die u keurig en grondig alle schoonmaakklussen en diverse dagelijkse beslommeringen uit handen nemen. Het huis schoonmaken, de ramen wassen, strijken, maaltijden bereiden en zelfs kleine verstelwerkjes zijn de verschillende diensten die wij kunnen aanbieden, zodat u even op adem kunt komen!

Wij hebben ook strijkcentrales in Diegem, Etterbeek, Molenbeek, Ukkel en Woluwe.

De tijd dat u na het werk weer naar huis keerde om dan nog eens te moeten beginnen aan de was en de strijk, het huis te poetsen en op te ruimen, én eten op tafel te krijgen ligt nu eindelijk achter u. Dankzij Aaxe en de diensten met dienstencheques die wij aanbieden, kunt u heerlijk van uw vrije tijd genieten, zonder te moeten piekeren over het huishouden!

Aaxe is actief in heel Brussel en omgeving, om u te helpen het huishouden op rolletjes te laten lopen. Eén telefoontje en onze huishoudhulpen snellen u tegemoet om uw huis te doen blinken of uw favoriete gerechten op tafel te toveren. En vergeet zeker onze strijkcentrales niet, waar u uw was binnen de 24 uur perfect gestreken kunt afhalen! Wat wilt u nog meer? Laat u in de watten leggen en profiteer van onze vakkennis!

U kunt de huishoudhulp ook vragen om de vuilnisemmers in de verschillende kamers leeg te maken. Het is handig als u en uw gezin het afval vooraf al sorteerden, zodat zij papier, verpakkingen en ander afval meteen in de juiste vuilniszakken kan steken.

Uw huishoudhulp van AAXE kan u ook helpen met de bereiding van kleine maaltijden. Zo kan het handig zijn dat uw huishoudhulp u helpt in de keuken of uw maaltijd klaarmaakt. Ook hier gaat het om een aanvulling op het huishoudelijk schoonmaakwerk dat zij in uw privéwoning verricht. Ze mag dus niet worden ingezet voor de bereiding van grote feesten of buffetten voor vrienden of familie, maar wel voor de bereiding van dagelijkse maaltijden voor de bewoners van het huis.

Uw huishoudhulp kan ook de stoep vegen of schrobben, net als uw terras of balkon.
Zo geniet u optimaal van de vele huishoudelijke taken die uw ervaren huishoudhulp voor u kan uitvoeren.

Volgens de wetgeving die momenteel van kracht is voor de drie gewesten mag uw huishoudhulp de volgende activiteiten uitvoeren:

  1. De schoonmaak van uw woning of tweede huis
  2. De ramen wassen
  3. Wassen en strijken
  4. Verstelwerk aan wasgoed dat gestreken moet worden
  5. Maaltijden bereiden
  6. Boodschappen doen
    Hier gaat het om kleine boodschappen die voorzien in de dagelijkse noden van de gebruiker (bijvoorbeeld: post, brood, apotheek).

Worden niet beschouwd als dagelijkse noden: de aankoop van meubels, huishoudtoestellen, audiovisuele apparatuur, de aankoop van warme maaltijden, de bedeling van kranten en magazines enz.

Andere activiteiten in uw woning kunnen niet worden betaald met dienstencheques. Het is verboden dienstencheques te gebruiken voor de volgende activiteiten: reparaties, zware werken, verbouwingen, behangen en verven, tuinonderhoud, de opvang van kinderen, de verzorging van bejaarden of zieken enz.

Op zoek naar een huishoudhulp in de regio Brussel?