Onze diensten

Aaxe is een firma gespecialiseerd in dienstencheques die particulieren uit het hele Brusselse Gewest te hulp schiet. Wij zijn de geknipte oplossing voor wie zijn tijd nuttiger wil besteden!

Hoe? Door huishoudhulpen aan te bieden die u keurig en grondig alle schoonmaak klussen en diverse dagelijkse beslommeringen en huishoudelijk klusjes uit handen nemen. Het huis schoonmaken, de ramen lappen, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden en zelfs kleine verstelwerkjes zijn de verschillende diensten die wij kunnen aanbieden via dienstencheques. Op deze manier kan u even op adem kunt komen!

Naast onze 5 kantoren, hebben wij ook onze eigen strijkcentrales in Diegem, Etterbeek, Molenbeek, Ukkel en Woluwe.

Hoe werkt huishoudhulp met dienstencheques?

De tijd dat u na het werk weer naar huis keerde om dan nog eens te moeten beginnen aan de was, de strijk en het eten of het opruimen en poetsen van het huis ligt achter u dankzij Aaxe en de diensten met dienstencheques die wij aanbieden. De huishoudhulp of kuishulp doet het huishouden voor u, zodat u van uw vrije tijd kan genieten!

Aaxe is actief in heel Brussel en omgeving. Eén telefoontje en onze huishoudhulpen snellen u tegemoet om uw huis te doen blinken of uw favoriete gerechten op tafel te toveren. En vergeet zeker onze strijkcentrales niet, dankzij onze strijkdienst kan u uw was binnen de 24 uur perfect gestreken afhalen! Wat wilt u nog meer? Laat u in de watten leggen en profiteer van onze vakkennis!

Taken van een huishoudhulp

Uw huishoudhulp kan uw volledige woning kuisen, van het lappen van ramen tot het dweilen van de vloeren. U kunt de huishoudhulp ook vragen om de vuilnisemmers in de verschillende kamers leeg te maken. Het is handig als u en uw gezin het afval vooraf al sorteert, zodat zij papier, verpakkingen en ander afval meteen in de juiste vuilniszakken kunnen steken.

Uw huishoudhulp van Aaxe kan u ook helpen als kookhulp met de bereiding van kleine maaltijden. Zo kan het handig zijn dat uw huishoudhulp u helpt in de keuken of uw maaltijd klaarmaakt. Ook hier gaat het om een aanvulling op het huishoudelijk schoonmaakwerk dat zij in uw privéwoning verrichten. Uw huishoudhulp mag dus niet worden ingezet voor de bereiding van grote feesten of buffetten voor vrienden of familie, maar wel voor de bereiding van dagelijkse maaltijden voor de bewoners van het huis.

De volgende taken kunnen worden uitgevoerd door uw huishoudhulp: 

  1. Schoonmaken van uw woning (inclusief ramen lappen)
  2. Strijken van uw wasgoed, al dan niet in de strijkcentrale
  3. Droogkuis en verstelwerk aan wasgoed dat gestreken moet worden
  4. Maaltijden bereiden
  5. Boodschappen doen

De werknemer mag geen bloed- of aanverwant tot in de tweede graad zijn van de gebruiker of een lid van het gezin van de gebruiker, noch dezelfde verblijfplaats hebben als de gebruiker (Artikel 3, 4e regel van de wet tot bevordering van buurtdiensten en -banen van 20 juli 2001).

Overeenkomstig de voorschriften moet het geplande schema van de huishoudhulp te allen tijde worden gerespecteerd. Hij of zij moet het altijd bij zich hebben tijdens het werk. Eventuele wijzigingen moeten vooraf worden aangegeven en het agentschap moet ook op de hoogte worden gebracht.

Op zoek naar een huishoudhulp in de regio Brussel?