fbpx

Waarom kiezen voor Aaxe?

Je werkt of gezin laat je niet de tijd om je privéwoning schoon te maken. Doe beroep op onze ervaren huishoudsters. Dankzij de professionele aanpak van het schoonmaken van uw huis of uw appartement kunt u in alle rust zorgen voor uw activiteiten (werk, ontspanning, vrije tijd …).

Bij uw terugkeer vindt u een schoon huis dankzij de efficiëntie van de dienstencheques.

1. Ervaring

Bij Aaxe nemen we huishoudhulpen in dienst die al als huishoudhulp werkten, en die dus al ervaring hebben. We geven ze opleidingen wanneer ze bij Aaxe worden aangeworven.

We vragen de personen waarvoor zij al werkten om referenties. Zo kunnen klanten ons vertellen over welke kwaliteiten de huishoudhulp beschikt, en kunnen wij u een betrouwbare huishoudhulp aanbieden.

2. Opleidingen

We organiseren opleidingen voor zelfs de meest ervaren huishoudhulpen. Ze worden maandelijks aangeboden. Deze opleidingen gaan over:

  • Schoonmaaktechnieken
  • De producten om te gebruiken
  • Frans voor wie een andere moedertaal heeft
  • Ergonomie om hun lichaam te ontzien tijdens het dragen van lasten
  • Strijktechnieken
    Deze opleidingen maken onze huishoudhulpen nog betrouwbaarder.

3. Verzekeringen

Het voordeel van een huishoudhulp met een arbeidsovereenkomst bij Aaxe is dat ze is verzekerd voor arbeidsongevallen of ongevallen van of naar het werk. Want ondanks haar ervaring en vaardigheden kan een huishoudhulp ook wel eens pech hebben. Daarom ziet Aaxe erop toe dat de huishoudhulp ook is gedekt door een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid, dus voor schade die zij zou veroorzaken bij een klant.

4. Een luisterend oor

In onze kantoren luisteren onze medewerkers naar uw wensen. Wij gaan op zoek naar de huishoudhulp met de gewenste vaardigheden. Wij zien erop toe dat ze vlot bij u geraakt. Dat ze beschikt over de vaardigheden die u nodig hebt. Zo is het voor sommige klanten, zoals bejaarden, belangrijk dat de huishoudhulp geduldig is. Klanten met kleine kinderen verwachten dan weer een huishoudhulp die goed om kan met kinderen. Anderen willen misschien een heel zorgvuldige huishoudhulp …

  • De klant kan zijn wensen altijd bespreken met onze medewerkers, om zo een succesvolle samenwerking te verzekeren.

5. Organisatie

Onze medewerkers waken over de planning. Ze moeten voldoen aan de wensen van klanten, die door de week, tijdens de werkuren of op zaterdag een huishoudhulp willen. Sommige huishoudhulpen werken immers ook op zaterdag.

Wij zorgen ervoor dat de klant altijd dezelfde huishoudhulp krijgt. Zij kent uw huis en komt op vaste momenten. Ze komt bijvoorbeeld wekelijks op dezelfde dag, altijd op hetzelfde uur, in de voor- of namiddag, afhankelijk van de afspraken met de klant. Dit versterkt de vertrouwensband tussen de gebruiker en de huishoudhulp.

Als uw huishoudhulp door vakantie of ziekte is verhinderd, biedt Aaxe u een vervangster aan. De klant beslist dan of hij die wil. Ook die vervangster is een ervaren, opgeleide huishoudhulp met goede referenties.

6. Loyauteit en motivatie

Aaxe betaalt zijn huishoudhulpen een correct loon, en doorgaans beter dan de concurrentie. Zo blijven zij het bedrijf en dus ook de gebruikers trouw. Bij aanwerving vergewissen wij ons ervan dat onze huishoudhulpen gemotiveerd en enthousiast zijn om aan de slag te gaan.

Onze huishoudhulpen hebben een planning die aandachtig door ons wordt opgevolgd, om te verzekeren dat ze op tijd bij de klant zijn. We vragen ze altijd u te bellen of een sms te sturen als ze onderweg een probleem zouden ondervinden.

Op zoek naar een huishoudhulp in de regio Brussel?