Waarom kiezen voor Aaxe?

U werkt fulltime of u hebt uw handen al vol aan uw gezin? Kortom uw bezigheden laat u niet de tijd om je woning schoon te maken, de was te doen, boodschappen te doen of andere huishoudelijke taken. Doe beroep op onze ervaren huishoudsters als uw huishoudhulp. Dankzij de professionele aanpak van het schoonmaken van uw huis of uw appartement kunt u in alle rust zorgen voor uw activiteiten (werk, ontspanning, vrije tijd …).

Bij uw terugkeer vindt u een schoon huis dankzij de efficiënte huishoudhulp met dienstencheques.

1. Ervaring

Bij Aaxe nemen we huishoudhulpen in dienst die al eerder als huishoudhulp werkten, en die dus al ervaring hebben. We geven ze eveneens opleidingen wanneer ze bij Aaxe worden aangeworven.

We vragen de personen voor wie zij al hebben gewerkt om referenties. Zo weten wij over welke kwaliteiten de huishoudhulp beschikt, en kunnen wij u een betrouwbare huishoudhulp aanbieden.

2. Opleidingen

We organiseren opleidingen voor zelfs de meest ervaren huishoudhulpen. Ze worden maandelijks aangeboden. Deze opleidingen gaan over:

  • Schoonmaak technieken
  • De juiste producten om te gebruiken
  • De Franse taal voor wie een andere moedertaal heeft
  • Ergonomie om fysieke klachten te vermijden tijdens het werken
  • Strijktechnieken

Deze opleidingen maken onze huishoudhulpen nog betrouwbaarder.

3. Verzekeringen

Het voordeel van een huishoudhulp met een arbeidsovereenkomst bij Aaxe is dat uw huishoudhulp is verzekerd voor arbeidsongevallen of ongevallen van of naar het werk. Want ondanks haar ervaring en vaardigheden kan een huishoudhulp ook wel eens pech hebben. Aaxe erop ziet er ook op toe dat de huishoudhulp is gedekt met een verzekering voor burgerlijke aansprakelijkheid, dus enige schade die zij zou veroorzaken bij een klant, wordt evenzeer vergoed.

4. Op maat van uw huishouden

In onze kantoren luisteren onze medewerkers naar uw wensen. Wij gaan op zoek naar de huishoudhulp met de gewenste vaardigheden. Wij zien erop toe dat ze vlot bij u geraakt en dat ze beschikt over de vaardigheden die u nodig hebt.

Zo is het voor sommige klanten, zoals bejaarden, belangrijk dat de huishoudhulp geduldig is. Klanten met kleine kinderen verwachten dan weer een huishoudhulp die goed om kan met kinderen. Anderen willen misschien een heel zorgvuldige huishoudhulp …

De klant kan zijn wensen altijd bespreken met onze medewerkers, om zo een succesvolle samenwerking te verzekeren en ervoor te zorgen dat we de huishoudhulp of kuishulp vinden die perfect bij u en uw huishouden past.

5. Organisatie en planning

Onze medewerkers waken over de planning. De planning moet voldoen aan de wensen van klanten. U kiest namelijk zelf of u een kuishulp of huishoudhulp wilt die door de week, tijdens de werkuren of op zaterdag langskomt voor de huishoudelijke taken. Sommige huishoudhulpen werken immers ook op zaterdag.

Wij zorgen ervoor dat de klant altijd dezelfde huishoudhulp krijgt. Zij kent uw huis en komt op vaste momenten. Ze komt bijvoorbeeld wekelijks op dezelfde dag, altijd op hetzelfde uur, in de voor- of namiddag, afhankelijk van de afspraken met de klant. Dit versterkt de vertrouwensband tussen de gebruiker en de huishoudhulp.

Als uw huishoudhulp door vakantie of ziekte is verhinderd, biedt Aaxe u een vervangster aan. De klant beslist dan of hij die wil. Ook die vervangster is een ervaren, opgeleide huishoudhulp met goede referenties.

6. Loyaliteit en motivatie

Aaxe betaalt zijn huishoudhulpen een correct loon, en doorgaans beter dan de concurrentie. Zo blijven zij het bedrijf en dus ook de gebruikers trouw. Bij aanwerving vergewissen wij ons ervan dat onze huishoudhulpen gemotiveerd en enthousiast zijn om aan de slag te gaan.

Onze huishoudhulpen hebben een planning die aandachtig door ons wordt opgevolgd, om te verzekeren dat ze op tijd bij de klant zijn. We vragen ze altijd u te bellen of een sms te sturen als ze onderweg een probleem zouden ondervinden.

Op zoek naar een huishoudhulp in de regio Brussel?