Huishoudhulpen in Ukkel die voor u klaarstaan.

Om haar klanten beter van dienst te kunnen zijn, beschikt Aaxe Dienstencheques over vijf kantoren en vijf strijkcentrales in heel Brussel. Als u contact opneemt met een van onze kantoren stellen wij u de diensten voor van onze huishoudhulpen voor thuiswerk of van onze huishoudhulpen voor strijkwerk.

Onze klantenverantwoordelijken zullen uw aanvraag behandelen en de planning van onze werksters of van hun vervangsters zo goed mogelijk beheren, zodat we u constante en kwalitatieve prestaties kunnen bieden.

Bureau uccle

Kantoor

Maandag – Vrijdag : 9:00 tot 12u30 & 13:30 tot 17:30

Strijkatelier

Maandag, dinsdag, woensdag : 9:00 tot 17:30

Donderdag : 9:00 tot 19:00 

Vrijdag : 9:00 tot 17:30

Zaterdag : 8:30 tot 15:00

Komt u tijd te kort voor uw huishouden, uw strijk of voor de voorbereiding van uw maaltijden? Uw dagdagelijkse taken vermoeien u en u heeft wat ondersteuning nodig bij deze ondankbare taken? Goed nieuws als u in Ukkel woont! Wij hebben de oplossing. Onze onderneming in dienstencheques staat voor u klaar om u van deze dagelijkse taken te ontlasten.

Aaxe Dienstencheques werkt met bekwame medewerkers. Dankzij de strenge selectie van ons personeel, bent u zeker van het kwalitatieve werk van uw dagdagelijkse taken door onze poets- en huishoudhulpen in Ukkel. Wij verzekeren u van de kwaliteit van de geleverde diensten op alle vlakken, zowel het onderhoud van een woning als het dagelijkse beheer ervan.

U kan beroep doen op onze huishoudhulpen in alle vertrouwen. Ze zullen uw woning optimaal verzorgen. Dankzij onze plaatselijke dienstverlening kan u, afhankelijk van uw vraag, beroep doen op een huishoudhulp voor de voorbereiding van de maaltijden, voor het kuisen van uw ramen, en voor specifiekere taken zoals het strijken van uw kleding.

Dankzij de aanwezigheid van onze strijkcentrale in Ukkel heeft u de mogelijkheid om uw wasgoed te deponeren en om deze, minder dan 24u later, proper en mooi gestreken terug te vinden.

Geniet van onze diensten tijdens uw werkuren. U zal de voldoening hebben om in alle sereniteit thuis te komen, zonder te moeten nadenken over taken die nog moeten uitgevoerd worden. Een zalig gevoel!

Wat wilt u nog meer? Laat u in de watten leggen en profiteer van onze vakkennis!