Uw strijkatelier in Sint-Pieters-Woluwe

Om haar klanten beter van dienst te kunnen zijn, beschikt Aaxe Dienstencheques over vijf kantoren en vijf strijkcentrales in heel Brussel. Als u contact opneemt met een van onze kantoren stellen wij u de diensten voor van onze huishoudhulpen voor thuiswerk of van onze huishoudhulpen voor strijkwerk.

Onze klantenverantwoordelijken zullen uw aanvraag behandelen en de planning van onze werksters of van hun vervangsters zo goed mogelijk beheren, zodat we u constante en kwalitatieve prestaties kunnen bieden.

DSC_4272 (1)

Strijkatelier :

Maandag – dinsdag – woensdag : van 8:30 tot 17:30

Donderdag : van 8:30 tot 19:00

Vrijdag : van 8:30 tot 17:30

Zaterdag : van 8:30 tot 15:00

De tijd dat u na het werk weer naar huis keerde om dan nog eens te moeten beginnen aan de was en de strijk, het huis te poetsen en op te ruimen, én eten op tafel te krijgen ligt nu eindelijk achter u. Dankzij Aaxe en de diensten met dienstencheques die wij aanbieden, kunt u heerlijk van uw vrije tijd genieten, zonder te moeten piekeren over het huishouden!

Aaxe is actief in heel Brussel en omgeving, om u te helpen het huishouden op rolletjes te laten lopen. Eén telefoontje en onze huishoudhulpen snellen u tegemoet om uw huis te doen blinken of uw favoriete gerechten op tafel te toveren. En vergeet zeker onze strijkcentrales niet, waar u uw was binnen de 24 uur perfect gestreken kunt afhalen!

Ons bureau dat zich exclusief toelegt op strijken, verwelkomt u van maandag tot zaterdag met schedel waarmee u uw wasgoed kunt afgeven op het tijdstip dat u het beste uitkomt. Laat onze vakmensen uw strijkwerk verzorgen en geniet van uw vrije tijd!