Dienstencheques in Ganshoren

 

Maak uw leven gemakkelijker met dienstencheques en onze thuishulpdiensten. Uw Aaxe Dienstenchequebureau staat ter uw beschikking om u te helpen bij het vinden van een huishoudster in de gemeente Ganshoren.

Schoonmaken is noodzakelijk. Daarom biedt Aaxe Dienstencheques u de mogelijkheid om met een gerust hart veel van uw huishoudelijke taken toe te vertrouwen aan één van onze schoonmaaksters. Deze zorgt voor de schoonmaak van uw huis, het strijken van uw linnengoed, het bereiden van maaltijden en ander klein kwaliteitsvol huishoudelijk werk.

Waarom kiezen voor dienstencheques?

Met het dienstenchequesysteem kunt u genieten van de diensten van onze schoonmaaksters of thuishulpen zonder te veel geld uit te geven. De prijs van een dienstencheque is € 9 per uur werk en is fiscaal aftrekbaar. Zo kost het u na belastingvermindering slechts € 7,65 in het Brussels Gewest, met een maximum van 163 aftrekbare dienstencheques.

Onze huishoudsters verplaatsen zich overal op het grondgebied van de gemeente Ganshoren voor minimaal 3 uur huishoudelijke hulp.

Hoe kunnen onze huishoudhulpen u helpen?

De huishoudsters van Aaxe Dienstencheques staan ​​tot uw beschikking voor de volgende huishoudelijke werkzaamheden:

  1. De volledige schoonmaak van uw woning door een eerder door ons opgeleide huishoudster
  2. Ramen wassen
  3.  Thuis wassen en strijken van uw wasgoed als u het niet bij onze strijkcentra kunt afgeven
  4. Het bereiden van eenvoudige maaltijden bij u thuis en lokale boodschappen
  5. Kleine naaiklussen

Door contact op te nemen met Aaxe Dienstencheques voor uw huishoudelijke hulpvragen in Ganshoren, kiest u voor competentie, efficiëntie, stiptheid en betrouwbaarheid.

Aaxe Dienstencheques is de garantie voor een schoon en aangenaam huis en dus de zekerheid om met een gerust hart van uw vrije tijd te genieten.

Op zoek naar een huishoudhulp in de regio Brussel?