Dienstencheques in Anderlecht

Heeft u nood aan een verlichting van uw huishoudelijke taken?  Ons kantoor Aaxe Dienstencheques zorgt ervoor dat u beroep kan doen op een bekwame poets- of huishoudhulp in de gemeente Anderlecht.

Aaxe Dienstencheques garandeert u de diensten van een betrouwbare poets- of huishoudhulp.  Deze zal zich bekommeren over het kuisen van uw woning, over het strijken van uw was, over het bereiden van de maaltijden of over andere huishoudelijke taken.

Werking van de dienstencheques

Dankzij dienstencheques  kunnen particulieren genieten van de diensten van poetsvrouwen of huishoudhulpen tegen een verlaagd tarief. De prijs van een dienstencheque bedraagt 9€ per gewerkt uur en is fiscaal aftrekbaar. Na verlaging van de belastingen zal u dit 7,65€ kosten in de Brusselse regio, met een maximum aan 156 aftrekbare dienstencheques.

Onze huishoudhulpen verplaatsen zich overal op het grondgebied van Anderlecht voor een werktijd van minimum 3u.

Welke diensten bieden wij aan?

Onze kantoren Aaxe Dienstencheques, actief in de Brusselse regio, waaronder Anderlecht, bieden u de diensten van een huishoudhulp voor de volgende taken:

  • De volledige reiniging van uw woning door een door ons opgeleide huishoudhulp
  • Het kuisen van de ramen
  • Het wassen en strijken van uw was bij u thuis indien u ze niet kan deponeren in onze strijkcentrales
  • Het bereiden van eenvoudige maaltijden bij u thuis en boodschappen doen in de buurt
  • Het kleine naaiwerk

Onze kantoren Aaxe Dienstencheques hebben als prioriteit u een persoonlijke service,  aangepast aan uw noden, aan te bieden. Onze huishoudhulpen zijn opgeleid en worden omkaderd om u bekwaamheid, efficiëntie, betrouwbaarheid en stiptheid aan te bieden.

Vertrouw op Aaxe Dienstencheques en geniet van een aangenaam en zorgeloos leven.

Op zoek naar een huishoudhulp in de regio Brussel?