fbpx
foto_4_iStock-1010533946

Droogkuis en retouches

U wilt dat de huishoudhulp de was doet bij u thuis? Ook hiermee kan ze u helpen. De huishoudhulp kan dus de wasmachine opstarten. Ze kiest het juiste programma voor het type van wasgoed. Wanneer de cyclus is afgelopen, neemt ze het wasgoed uit de machine om het te laten drogen.

U kunt uw huishoudhulp thuis ook vragen om uw wasgoed te strijken.
Ze heeft hiervoor een goed strijkijzer (het liefst nog een stoomcentrale) en een strijkplank nodig. Dankzij haar opleiding en ervaring weet ze hoe ze de juiste temperatuur moet kiezen.

U kunt uw huishoudhulp ook vragen kleine verstelwerkjes uit te voeren. Dit moet echter beperkt blijven tot klein naaiwerk … Zo kan uw huishoudhulp bijvoorbeeld een knoop aannaaien of een kleine scheur herstellen. Het moeten klusjes zijn die niet veel tijd in beslag nemen. In het systeem van de dienstencheques laat de wet geen grote naaiwerken toe, zoals gordijnen maken, een jurk of broek maken, omzomen … Zo wil de wetgever concurrentie voor professionals voorkomen. Enkel kleine, huishoudelijke verstelwerkjes zijn dus toegelaten.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Om haar klanten beter van dienst te kunnen zijn, beschikt Aaxe Dienstencheques over vijf kantoren en vijf strijkcentrales in heel Brussel. 

Op zoek naar een huishoudhulp in de regio Brussel?