Dienstencheques in Evere

 

Heeft u de nood om te vertragen, een adempauze te nemen en te genieten van het leven? Woon je in de gemeente Evere en ben je op zoek naar een schoonmaakster of een huishoudster? Aaxe Dienstencheques, een erkend dienstenchequebedrijf, staat tot uw beschikking om aan uw behoeften te voldoen.

Door gebruik te maken van Aaxe Dienstencheques geniet u gegarandeerd van de diensten van een professionele en veilige schoonmaakster of huishoudster aan huis. Deze zorgt voor de schoonmaak van uw huis, het strijken van uw linnengoed, het bereiden van maaltijden en ander klein kwaliteitsvol huishoudelijk werk.

 

Waarom kiezen voor dienstencheques?

Met het dienstenchequesysteem kunt u genieten van de diensten van onze schoonmaaksters of thuishulpen zonder teveel geld uit te geven. De prijs van een dienstencheque is € 9 per uur werk en is fiscaal aftrekbaar. Zo kost het u na belastingvermindering slechts € 7,65 in het Brussels Gewest, met een maximum van 163 aftrekbare dienstencheques.

Onze huishoudsters begeven zich overal op het grondgebied van de gemeente Evere voor minimaal 3 uur thuisdiensten.

 

Wat is ons serviceaanbod?

Ons bureau Aaxe Dienstencheques biedt u de diensten aan om u van een huishoudster te voorzien om de volgende werkzaamheden uit te voeren:

– De volledige schoonmaak van uw woning door een eerder door ons opgeleide huishoudster

– Ramen wassen

– Thuis wassen en strijken van uw wasgoed als u het niet bij onze strijkcentra kunt afgeven

– Het bereiden van eenvoudige maaltijden bij u thuis en lokale boodschappen

– Kleine naaiklussen

 

Door contact op te nemen met Aaxe Dienstencheques voor uw huishoudelijke hulp in Evere, kiest u voor competentie, efficiëntie, stiptheid en betrouwbaarheid.

Aaxe Dienstencheques bestaat uit vijf agentschappen die tal van gemeenten in het Brusselse, Vlaamse en Waalse Gewest bestrijken om u een kwaliteitsvolle dienstverlening te bieden.

 

Op zoek naar een huishoudhulp in de regio Brussel?