Dienstencheques in Laken

Bent u op zoek naar een poetsvrouw of huishoudhulp in de gemeente Laken? Doe in alle vertrouwen een beroep op het agentschap Aaxe Dienstencheques voor een kwaliteitsvolle dienstverlening.

Aaxe Diesntencheques garandeert u de diensten van een vertrouwde poetsvrouw of huishoudhulp aan huis. Zij maakt uw huis schoon, strijkt uw kleren, bereidt maaltijden en doet ander kwaliteitsvol huishoudelijk werk.

Dienstencheques, hoe werken ze?

Dankzij het systeem van dienstencheques kunt u profiteren van de diensten van onze huishoudsters of hulpen in de huishouding zonder dat het u geld kost. De prijs van een dienstencheque bedraagt 9 euro per uur dienstverlening en is fiscaal aftrekbaar. Na belastingvermindering kost het u dus slechts € 7,65 in het Brussels Gewest, met een maximum van 163 aftrekbare dienstencheques.

Onze huishoudsters reizen in de hele omgeving van Laken voor minimaal 3 uur dienstverlening aan huis.

Welke diensten bieden wij aan?

Ons agentschap Aaxe Dienstencheques verbindt zich ertoe u een huishoudhulp ter beschikking te stellen om de volgende taken uit te voeren:

– Volledige reiniging van uw woning door een huishoudhulp die vooraf door ons is opgeleid

– Wassen van uw ramen

– Wassen en strijken van uw kleren thuis als u ze niet naar onze strijkcentra kunt brengen

– Eenvoudige maaltijden thuis bereiden en boodschappen doen in de buurt

– Kleine naaiklussen

Door een beroep te doen op Aaxe Dienstencheques voor uw aanvragen voor huishoudelijke hulp in Laken, kiest u voor bekwaamheid, efficiëntie, stiptheid en betrouwbaarheid.

Aaxe Dienstencheques garandeert u een schone en aangename woning, maar ook de zekerheid dat u in alle rust van uw vrije tijd kunt genieten.