Aaxe’s huishoudelijke hulpen komen naar Meise

Heeft u geen tijd om voor uw huis te zorgen? Houdt u niet van afwassen en de was doen? Aarzel dan niet om een beroep te doen op een dienstenchequebureau. Bij Aaxe beheren onze medewerkers de agenda’s van onze schoonmaaksters, van wie velen zich gemakkelijk naar Meise kunnen verplaatsen of in de buurt wonen.

Aaxe Dienstencheques zal u een vertrouwde huishoudhulp aanbevelen om uw vloeren te stofzuigen en te wassen, uw was en strijk te doen, snelle boodschappen te doen of u te helpen met het snijden van wat groenten voor uw avondmaaltijd.

Waarom dienstencheques gebruiken?

Dankzij dienstencheques kunt u tegen een aantrekkelijk tarief een poetsvrouw inhuren. Elke cheque kost u 9 euro voor een uur dienstverlening en is aftrekbaar tegen een tarief van 1,80 euro in Vlaanderen voor de eerste 174 dienstencheques. Onze huishoudsters komen minimaal 3 uur ter plaatse in Meise.

Wat kunnen onze medewerkers voor u doen?

Aaxe biedt de diensten van huishoudelijke hulpen aan voor verschillende taken:

– Het reinigen van de vloeren met een stofzuiger en producten aangepast aan uw vloerbedekking.

– Schoonmaken van de ramen met een trapladder van maximaal drie treden.

– Schoonmaken en drogen van de was met uw wasmachine en droogkast.

– Boodschappen doen en eenvoudige maaltijden bereiden.

– Kleine naaiklussen zoals verstelwerk.

Aaxe Dienstencheques verbindt zich ertoe de ideale huishoudster te vinden voor uw behoeften. Aarzel niet om contact met ons op te nemen via ons formulier of per telefoon!