Aaxe dienstencheques in Koekelberg

Sinds de opening van onze kantoren in de Brusselse regio kan ons dienstenchequebureau inspelen op de behoefte aan lokale hulp van de inwoners van de regio. Al jaren leveren wij schoonmaak- en strijkdiensten aan huis dankzij de deskundige handen van onze schoonmaaksters en huishoudsters. Ons communicatieve, dynamische en enthousiaste team staat klaar om al uw klusjes met de grootste zorg te klaren.

Wij zijn ons ervan bewust dat uw specifieke situatie van invloed kan zijn op uw dagelijks leven. Daarom zijn al onze medewerkers voorbereid en opgeleid om een persoonlijke service ter plaatse te blijven bieden. Zij zullen u en uw gezin echte rust en absoluut comfort brengen. De schoonmaakster die wij aan u toewijzen, zorgt met haar gecertificeerde knowhow voor de continuïteit van de dienstverlening in uw woning of tweede huis. Onze huishoudsters beschikken over een brede waaier aan vaardigheden die ze tijdens hun jarenlange ervaring in de praktijk hebben gebracht.

Veel vaardigheden tot uw dienst

De vloer schoonmaken, oppervlakken afstoffen, gemeenschappelijke ruimtes desinfecteren, afwassen, boodschappen doen, strijken, was opvouwen, kleine naaiklusjes doen, maaltijden bereiden, ramen wassen zijn allemaal taken die voor onze medewerkers geen probleem zullen vormen. Met al het materiaal dat u ter beschikking stelt, zullen zij u het leven gemakkelijker maken.

Onze klantenservice is een groot voordeel voor u. Een toegewezen schoonmaakster garandeert tevredenheid in de geleverde service op elk moment van het jaar. Wij geven om de gemoedsrust van de inwoners van Koekelberg en zetten al onze krachten in voor de uitvoering van uw huishoudelijke taken. Gun uzelf een schoon en gezellig huis waar u alleen nog maar hoeft uit te rusten.