Dienstencheques in Rixensart

 

Wilt u meer tijd hebben voor uw hobby’s, voor het sporten? Bent u op zoek naar een huishoudster of huishoudhulp in de gemeente Rixensart? Aaxe Dienstencheques kan u helpen uw thuisfee te vinden.

Aaxe Dienstencheques zet zich in om u te voorzien van de diensten van een huishoudster of een vertrouwde thuishulp. Deze zal de schoonmaak van uw huis, het strijken van uw wasgoed en ander klein huishoudelijk werk van hoge kwaliteit kunnen verzorgen.

Waarom kiezen voor dienstencheques?

Dankzij het dienstenchequesysteem geniet u van de diensten van onze schoonmaaksters of thuishulpen zonder te veel geld uit te geven. De prijs van een dienstencheque is € 9 per uur werk en is fiscaal aftrekbaar. Zo kost het u na belastingvermindering slechts € 8,10 in Wallonië, met een maximum van 150 aftrekbare dienstencheques.

Onze huishoudsters verplaatsen zich overal op het grondgebied van de gemeente Rixensart voor minimaal 3 uur thuisdiensten.

Ons dienstenaanbod

Onze vijf Aaxe Dienstenchequebureaus bieden u de diensten van een huishoudster aan om de volgende werkzaamheden uit te voeren:

– De volledige schoonmaak van uw woning door een eerder door ons opgeleide huishoudster

– Ramen wassen

– Thuis wassen en strijken van uw wasgoed als u het niet bij onze strijkcentra kunt afgeven

– Het bereiden van eenvoudige maaltijden bij u thuis en lokale boodschappen

– Kleine naaiklussen

 

Aaxe Dienstencheques, uw onmisbare partner voor al uw aanvragen voor schoonmaakhulp of huishoudelijke hulp in de gemeente Rixensart.

Aaxe Dienstencheques is de garantie voor een schoon en aangenaam huis en dus de zekerheid om met een gerust hart van uw vrije tijd te genieten.

Op zoek naar een huishoudhulp in de regio Brussel?