Dienstencheques in Terhulpen

 

Hulp nodig bij uw dagelijkse huishoudelijke taken? Wil je meer tijd hebben voor je hobby’s? Woont u in de gemeente Terhulpen en bent u op zoek naar een schoonmaakster of een vertrouwde huishoudster? Onze Aaxe Dienstenchequebureaus zijn er om u te helpen de persoon te vinden die het beste aan uw behoeften voldoet.

Aaxe Dienstencheques garandeert u de diensten van een schoonmaakster of een vertrouwde huishoudster aan huis. Deze zorgt voor de schoonmaak van uw huis, het strijken van uw linnengoed, het bereiden van maaltijden en ander klein kwaliteitsvol huishoudelijk werk.

Waarom kiezen voor dienstencheques?

Met dienstencheques kunt u tegen een lagere prijs de diensten van onze schoonmaaksters of huishoudhulpen verkrijgen. De prijs van een dienstencheque is € 9 per uur werk en is fiscaal aftrekbaar. Zo kost het u na belastingvermindering slechts € 8,10 in Wallonië, met een maximum van 150 aftrekbare dienstencheques.

Bovendien zijn al onze huishoudhulpen geregistreerd, ze zijn gedekt door onze verzekering in geval van een ongeval tijdens hun dienst of op weg naar het werk.

Onze huishoudsters begeven zich overal op het grondgebied van de gemeente Terhulpen voor minimaal 3 uur thuisdiensten.

Ons Aaxe Dienstenchequebureau biedt u de diensten van een huishoudster aan om de volgende werkzaamheden uit te voeren:

  1. De volledige schoonmaak van uw woning door een eerder door ons opgeleide huishoudster
  2. Ramen wassen
  3. Thuis wassen en strijken van uw wasgoed als u het niet bij onze strijkcentra kunt afgeven
  4. Het bereiden van eenvoudige maaltijden bij u thuis en lokale boodschappen
  5. Klein naaiwerk

Aaxe Dienstencheques wil uw onmisbare partner zijn voor al uw aanvragen voor schoonmaakhulp of huishoudelijke hulp in de gemeente Terhulpen.

Kiezen voor Aaxe Dienstencheques is de garantie voor een schoon en aangenaam huis en dus de zekerheid om met een gerust hart van uw vrije tijd te genieten.