Uw schoonmaakster in Tervuren

Wist u dat het merendeel van onze klanten in ons dienstenchequebureau hulp vraagt bij het schoonmaken en strijken thuis? Er is een reden waarom dit soort vragen vaak voorkomt in ons agentschap in Aaxe. In onze vijf kantoren in de Brusselse regio stellen we hetzelfde vast. Uw levensstijl is zo druk dat u niet anders kan dan uw huishoudelijke taken verwaarlozen.  De afwas doen, het reinigen van de vloer, het wassen van uw ramen wordt een echte karwei.

In Tervuren willen we ervoor zorgen dat al het was- en strijkwerk met professionaliteit wordt uitgevoerd, zodat u in uw huis het comfort vindt dat u verdient. Als u over dienstencheques beschikt, bent u bij ons aan het juiste adres.

Waarom kiezen voor Aaxe Dienstencheques?

Want van huishoudelijk werk tot naaien, afstoffen en strijken, wij garanderen u een onberispelijke kwaliteit van dienstverlening. Onze huishoudsters worden zorgvuldig geselecteerd op basis van hun ervaring. Naast hun knowhow leiden wij hen op om zo goed mogelijk in te spelen op de behoeften van onze klanten. Dankzij de burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering die wij hen aanbieden, kunt u hen uw woning in alle veiligheid toevertrouwen.

Met onze klantenopvolging kunnen wij u een huishoudelijke hulp ter beschikking stellen. Dit zorgt voor continuïteit in haar diensten en optimalisatie van haar knowhow, omdat zij uw huis al kent. Onze huishoudsters zijn bereidwillig en enthousiast. Zij voeren uw huishoudelijke taken met dynamiek en grote zorg uit.

U kunt ook een beroep doen op de diensten van ons dienstenchequebureau voor specifieke verzoeken, zoals het bereiden van maaltijden voor uw kinderen tijdens de middagpauze of het aanbieden van onze diensten aan kwetsbare familieleden.