Dienstencheques in Wemmel

 

Bent u op zoek naar een schoonmakster of huishoudster in de gemeente Wemmel? Doe met een gerust hart een beroep op het Aaxe Dienstenchequebureau voor kwaliteitsvolle dienstverlening.

Aaxe Dienstencheques garandeert u de diensten van een huishoudster of een vertrouwde thuishulp. Deze zorgt voor de schoonmaak van uw huis, het strijken van uw linnengoed, het bereiden van maaltijden en ander klein kwaliteitsvol huishoudelijk werk.

 

Hoe werken dienstencheques?

Dankzij het dienstenchequesysteem geniet u van de diensten van onze schoonmaaksters of thuishulpen zonder te veel geld uit te geven. De prijs van een dienstencheque is € 9 per uur werk en is fiscaal aftrekbaar. Zo kost het je na belastingvermindering slechts € 7,20 in het Vlaams Gewest, met een maximum van 174 aftrekbare dienstencheques.

Onze huishoudhulpen begeven zich over het hele grondgebied van de gemeente Wemmel voor minimaal 3 uur huishoudelijke hulp.

 

Welke diensten bieden wij aan?

Ons bureau Aaxe Dienstencheques verbindt zich ertoe om u van een huishoudster te voorzien om de volgende werkzaamheden uit te voeren:

– De volledige schoonmaak van uw woning door een eerder door ons opgeleide huishoudster

– Ramen wassen

– Thuis wassen en strijken van uw wasgoed als u het niet bij onze strijkcentra kunt afgeven

– Het bereiden van eenvoudige maaltijden bij u thuis en lokale boodschappen

– Kleine naaiklussen

Door contact op te nemen met Aaxe Dienstencheques voor uw huishoudelijke hulpvragen in Wemmel kiest u voor competentie, efficiëntie, stiptheid en betrouwbaarheid.

Aaxe Dienstencheques is de garantie voor een schoon en aangenaam huis en dus de zekerheid om met een gerust hart van uw vrije tijd te genieten.

Op zoek naar een huishoudhulp in de regio Brussel?