Geldige dienstencheques in Grimbergen

Woont u in Grimbergen en wilt u uw leven comfortabeler maken en meer vrije tijd hebben? Ons agentschap Aaxe Dienstencheques brengt u in contact met schoonmaaksters en huishoudsters die u helpen en de meest vervelende taken op zich nemen. Bij Aaxe vinden we dat iedereen recht heeft op een schoon en opgeruimd huis, vooral degenen die regelmatig overwerkt zijn. Werkt u of zorgt u voor de kinderen? Laat een professional uw schoonmaak doen!

Het is aan te raden dat u alle benodigdheden voor de schoonmaak in uw woning in Grimbergen ter beschikking stelt. Onze schoonmaakster, die wij u hebben toegewezen, kan dan zonder problemen de taken uitvoeren die u haar vraagt. Voor uw gemak doet zij de schoonmaak en de was bij u thuis. Aarzel niet om uw dienstencheques te gebruiken voor meer specifieke huishoudelijke taken zoals het afstoffen van uw meubels, het desinfecteren van de gemeenschappelijke ruimtes of de afwas van de laatste dagen. Er is geen verplichting over het aantal te doen zaken, maar onze medewerkster komt alleen voor minimaal 3 uur.

Flexibiliteit in elk opzicht

Ons dienstenchequebureau gaat tot het uiterste om ervoor te zorgen dat de inwoners van Grimbergen dezelfde kwaliteitsvolle dienstverlening krijgen als alle anderen. Onze account managers zorgen voor het agendabeheer van al onze medewerkers. Onze medewerkers vinden een tijdstip dat u past. Bel ons en vertel ons over uw behoeften:

  • de grootte van uw woning
  • de diensten die u nodig heeft
  • de samenstelling van uw huishouden (kinderen, huisdieren)

Wij selecteren dan de medewerker die het beste bij uw situatie past en die het meest efficiënt zal zijn. Of u nu thuis of op kantoor werkt, wij passen het schema aan zodat u nooit uw agenda hoeft te veranderen om van onze diensten gebruik te maken. Bel ons nu!