Hulp bij uw dagelijks leven in Kraainem

Aaxe, ons dienstenchequebureau, bewijst al jaren zijn knowhow en kwaliteit van dienstverlening in het hele Brusselse gewest. Wij zetten ons in om onze klanten te helpen bij hun dagelijkse taken. In Kraainem krijgt u hulp in uw eigen huis. Een schoonmaakster of huishoudster helpt u met uw klusjes.

Gebruik uw dienstencheques in ons agentschap

In Kraainem kunnen onze medewerkers uw maaltijden bereiden, uw boodschappen doen en uw huis schoonmaken, op voorwaarde natuurlijk dat ze over al het nodige materiaal beschikken. Een huis schoonmaken en strijken zijn twee grote taken die geen enkele druk bezette persoon zich kan veroorloven. Het is nog moeilijker wanneer u voor kinderen moet zorgen. Daarom hebben wij het beste team samengesteld om uw huis te laten stralen en u te voorzien van schoon, perfect gevouwen en gestreken wasgoed. Onze medewerkers zetten hun talenten in om van thuiskomen een waar genoegen te maken.

Geen gootsteen meer die overloopt van de vuile vaat, geen vlekken meer op uw werkvlakken, geen stoffige meubels en vuile ramen. Met een eenvoudig telefoontje naar een van onze medewerkers van de klantenservice heeft u op elk moment van de dag een schoonmaakster of huishoudster tot uw beschikking. U kunt haar in alle veiligheid uw huis toevertrouwen. Op uw verzoek kan ze zelfs uw boodschappen doen en opbergen!

Denk aan uw meest kwetsbare familieleden en bied hen onze diensten aan. Onze diensten gaan veel verder dan het schoonmaken van de woning. Huishoudelijke hulp is een echte steun voor mensen die niet meer de kracht hebben om hun huis te onderhouden.