Dienstencheques in Lasne

 

Hulp nodig bij uw dagelijkse huishoudelijke taken? Woont u in de gemeente Lasne en zoekt u een schoonmaakster of een huishoudster om uw leven gemakkelijker te maken? Aaxe Dienstencheques heeft de oplossing! Dankzij dienstencheques en ons gekwalificeerd personeel kunnen we efficiënt aan uw behoeften voldoen.

Aaxe Dienstencheques garandeert u de diensten van een huishoudster of een betrouwbare thuishulp. Deze zorgt voor de schoonmaak van uw huis, het strijken van uw linnengoed, het bereiden van maaltijden en ander klein kwaliteitsvol huishoudelijk werk.

 

Dienstencheques in een notendop

Dankzij het dienstenchequesysteem geniet u van de diensten van onze schoonmaaksters of thuishulpen zonder teveel geld uit te geven. De prijs van een dienstencheque is € 9 per uur werk en is fiscaal aftrekbaar. Zo kost het u na belastingvermindering slechts € 8,10 in Wallonië, met een maximum van 150 aftrekbare dienstencheques.

Onze huishoudhulpen zijn beschikbaar op het hele grondgebied van de gemeente Lasne voor minimaal 3 uur huishoudelijke hulp.

 

Welke diensten bieden wij aan?

Aaxe Dienstencheques biedt u de diensten van haar efficiënte huishoudsters aan om de volgende werkzaamheden uit te voeren:

– De volledige schoonmaak van uw woning door een eerder door ons opgeleide huishoudster

– Ramen wassen

– Thuis wassen en strijken van uw wasgoed als u het niet bij onze strijkcentra kunt afgeven

– Het bereiden van eenvoudige maaltijden bij u thuis en lokale boodschappen

– Kleine naaiklussen

Neem contact met ons op om te ontdekken hoe Aaxe Dienstencheques u kan helpen bij het vinden van uw ideale huishoudster in Lasne.

Aaxe Dienstencheques streeft ernaar uw voorkeursaanbieder van dienstencheques te zijn om uw leven zo eenvoudig mogelijk te maken.

Op zoek naar een huishoudhulp in de regio Brussel?