Bekwame huishoudsters in Machelen

Bent u op zoek naar een gecertificeerde schoonmaakster in Machelen? Aaxe heeft veel medewerkers die meerdere keren per maand bij u thuis kunnen komen voor minimaal 3 uur. Onze teams worden continu getraind om de juiste producten en effectieve methodes te gebruiken voor een snelle en grondige schoonmaak.

Waarom kiezen voor Aaxe?

Wij zijn bijzonder selectief en controleren hun ervaring uit het verleden. Ze worden regelmatig getraind om hun gezondheid te waarborgen en hun prestaties te verbeteren. Onze huishoudsters zijn ook volledig verzekerd, waaronder een verzekering die eventuele schade aan uw huis dekt, bijvoorbeeld als er een voorwerp valt. Onze teams controleren zorgvuldig het schema van elke medewerker en controleren of ze op tijd zijn voor hun klanten. In geval van ziekte of verlof grijpen onze medewerkers in om een oplossing te vinden. Wij proberen ook de meest geschikte schoonmaakster te vinden voor uw gezinssituatie, maar ook voor uw geografische ligging. Wij vinden het belangrijk dat u volledig tevreden bent en dat onze medewerkers met enthousiasme werken.

Wat kunnen onze huishoudsters doen?

Flexibiliteit is het sleutelwoord in onze dienstverlening. U kiest zelf wanneer u een beroep op ons doet en u bepaalt zelf welke taken wij uitvoeren. U kunt bijvoorbeeld vragen om enkel bepaalde kamers schoon te maken. Als uw vloeren schoon zijn, kan de huishoudster afstoffen of de ramen schoonmaken. Ze kan ook wat groenten schillen en daarna strijken. Gevaarlijke taken of taken die technische kennis vereisen kunnen niet door de huishoudelijke hulp worden gedaan. Taken die u dagelijks zelf kunt doen, kunnen in de regel worden overgenomen door één van onze medewerkers.

Gebruik ons formulier om een huishoudelijke hulp in Machelen aan te vragen