Dienstencheques in Schaarbeek

Op zoek naar een poets- of huishoudhulp in de gemeente Schaarbeek? Onze kantoren Aaxe Dienstencheques zijn er om voor u de geschikte persoon te vinden.

Aaxe Dienstencheques garandeert u de diensten van een betrouwbare poets- en/of huishoudhulp. Deze zal zich bekommeren over het kuisen van uw woning, over het strijken van uw was, over het bereiden van de maaltijden of over andere huishoudelijke taken.

Het systeem van dienstencheques

Dankzij dienstencheques  kunnen particulieren genieten van de diensten van poetsvrouwen of huishoudhulpen tegen een verlaagd tarief. De prijs van een dienstencheque bedraagt 9€ per gewerkt uur en is fiscaal aftrekbaar. Na verlaging van de belastingen zal u dit 7,65€ kosten in de Brusselse regio, met een maximum aan 156 aftrekbare dienstencheques.

Onze huishoudhulpen verplaatsen zich overal op het grondgebied van Schaarbeek voor een werktijd van minimum 3u.

Ons dienstenaanbod:

–             De volledige reiniging van uw woning door een door ons opgeleide huishoudhulp

–             Het kuisen van de ramen

–             Het wassen en strijken van uw was bij u thuis indien u ze niet kan deponeren in onze strijkcentrales

–             Het bereiden van eenvoudige maaltijden bij u thuis en boodschappen doen in de buurt

–             Het kleine naaiwerk

Door beroep te doen op Aaxe Dienstencheques voor huishoudhulpen in Schaarbeek bent u zeker van een professionele service door gekwalificeerd en betrouwbaar personeel, omkaderd door onze kantoorverantwoordelijken.

Met Aaxe Dienstencheques kan u zorgeloos genieten van uw vrije tijd dankzij betrouwbare huishoudhulpen die wij voor u vinden.

Op zoek naar een huishoudhulp in de regio Brussel?