Dienstencheques in Sint-Genesius-Rode

 

Je voelt de behoefte om te vertragen, om je te concentreren op de essentie. Ons erkend bedrijf Aaxe Dienstencheques is er om u de diensten van een schoonmaakster of een huishoudhulp te bieden in de gemeente Sint-Genesius-Rode.

Bij Aaxe Dienstencheques staat er een heel team ten dienste van haar klanten. Elke dag controleren we de goede werking van de diensten van onze huishoudhulpen bij u thuis. Een effectieve manier om er zeker van te zijn dat uw huishoudster de zeldzame parel is op wie u kunt rekenen en op wie u kunt vertrouwen.

 

De voordelen van dienstencheques

Dankzij het dienstenchequesysteem geniet u van de diensten van onze schoonmaaksters of thuishulpen zonder te veel geld uit te geven. De prijs van een dienstencheque is € 9 per uur werk en is fiscaal aftrekbaar. Zo kost het u na belastingvermindering slechts € 7,2 in het Vlaams Gewest, met een maximum van 174 aftrekbare dienstencheques.

Onze huishoudsters begeven zich overal op het grondgebied van de gemeente Sint-Genesius-Rode voor minimaal 3 uur diensten aan huis.

 

Welke diensten bieden wij aan?

Ons Aaxe Dienstenchequebureau verbindt zich ertoe u een huishoudster ter beschikking te stellen om de volgende werkzaamheden uit te voeren:

– De volledige schoonmaak van uw woning door een eerder door ons opgeleide huishoudster

– Ramen wassen

– Thuis wassen en strijken van uw wasgoed als u het niet bij onze strijkcentra kunt afgeven

– Het bereiden van eenvoudige maaltijden bij u thuis en lokale boodschappen

– Kleine naaiklussen

 

Omdat bij Aaxe Dienstencheques onze klanten centraal staan, stellen we alles in het werk om hun volledige tevredenheid te garanderen. Wij zorgen voor alles om uw leven zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Bij Aaxe Dienstencheques stellen we uw kwaliteit van leven centraal.

Op zoek naar een huishoudhulp in de regio Brussel?