Gebruik uw dienstencheques in Waterloo

Zijn huishoudelijke taken vervelend geworden of heeft u gewoonweg tijd tekort? Zoek niet langer naar een oplossing, maar neem contact op met Aaxe, die u zijn diensten in Waterloo aanbiedt. Onze kantoren in Brussel beheren de agenda’s van talrijke huishoudsters die zich snel en gemakkelijk naar de omgeving van Waterloo kunnen verplaatsen.

Aaxe Dienstencheques vindt voor u een huishoudelijke hulp die u kunt vertrouwen om uw huis schoon te maken, maar ook om uw was te doen, kleine boodschappen te doen of uw kleren thuis te strijken.

Waarom kiezen voor het dienstenchequesysteem?

Door dienstencheques te kopen, geniet u van een voordelig tarief om een schoonmaakster in te huren. Elke cheque bedraagt 9 euro per uur en is fiscaal aftrekbaar tegen 0,90 euro in Wallonië, met een maximum van 150 aftrekbare dienstencheques. Onze huishoudsters komen bij u thuis in Waterloo voor minimaal 3 uur per dienst.

Wat kunnen onze huishoudsters doen?

Onze kantoren bieden de diensten van huishoudsters aan voor verschillende taken:

– Een volledige reiniging van de vloeren met de stofzuiger en producten aangepast aan elke vloer.

– Ramen wassen met behulp van een trapladder met maximaal 3 treden.

– Wassen en strijken met het materiaal dat in huis aanwezig is.

– Enkele lokale boodschappen en het bereiden van eenvoudige maaltijden.

– Een knoop aannaaien of een gaatje in een kledingstuk repareren.

Aaxe Titres-Services verbindt zich ertoe om een ​​huishoudhulp te vinden die 100% bij u past. Aarzel dan niet om ons te contacteren via ons formulier!