Dienstencheques geldig in Zaventem

Woont u in Zaventem en wilt u uw leven gemakkelijker maken? Ons agentschap Aaxe dienstencheques brengt u in contact met schoonmaaksters en huishoudsters om u door uw moeilijkste dagen heen te helpen. Bij Aaxe geloven we dat een schoon huis een recht is voor iedereen, zelfs voor de meest overwerkte mensen. Werk of gezin mogen geen belemmering vormen voor uw comfort.

Wij raden u aan om in uw woning in Zaventem al het nodige materiaal te voorzien zodat de door ons toegewezen schoonmaakster zonder problemen de vereiste taken kan uitvoeren. Voor uw gemak doet zij de schoonmaak en de strijk bij u thuis. Aarzel niet om uw dienstencheques te gebruiken voor meer specifieke huishoudelijke taken zoals het afstoffen van uw meubels, het desinfecteren van gemeenschappelijke ruimtes of het afwassen van uw vaat die zich de afgelopen dagen heeft opgehoopt.

Flexibele werkuren

Ons dienstenchequebureau zorgt ervoor dat de inwoners van Zaventem van dezelfde kwaliteitsdiensten kunnen genieten als iedereen. Onze account managers beheren de uurroosters van al onze medewerkers. Zij vinden een uurrooster dat u past. Net als iedereen is uw dagelijks leven hectisch en is het beheren van uw huishoudelijke taken misschien geen prioriteit. Daarom passen wij ons aan aan uw beschikbaarheid. Als u thuiskomt van uw werk, wat is er dan fijner dan uw huis schoon te vinden, uw afwas glanzend, uw maaltijd klaar en uw boodschappen gedaan en opgeborgen?

Ons bekwaam personeel heeft zich al bewezen in de hele Brusselse regio en onze klanten zijn altijd tevreden geweest over onze diensten. Waarom u niet? Wacht niet langer om uw dienstencheques in ons agentschap te gebruiken!